lutfah » pon!! pon!! tumpang lalu di siang hari..len kali dtg singgah pulak..twit2
binatang » ha...............
oxe » joko...selamat hari raya
wahi » =(
wahi » salam.. hai bro~
Raihan » salam bertandang..
YM SYED ABI GHUFRAN » salam...nice blog
humanclay » lee...ape crita?bila nk turun um....
ada » lee,, sangat berlainan.. hairan ni...
hanim +P » huhu.. rajin gak.. tengok pada masa r.. kadang2 mak cik aku yg baca then kabar kan kat mama aku.. +)
Hifzaili » Sir_izact - Muka tu dah masa muda2 la.. k.farah yg baikhati- mmg dah berisi pon la.
sir_iszact » giler kacak
k.farah yg baikhati » lee...diam2 memeng berisik eh..hehe.thanks. supportive
oxe » joko...mana ko lama menghilang?
aien » askum
budak_comey » hye hensem
oxe » joko..ko wat pe skang ni?lama takde berita..??camne idup?serabut?
budak_comey » Assalamualaikum =)
oxe » sape nak kawin ngan aku?
farzuan » ni aku nak habaq..masuk blog baru aku nih... hahahaha. aku dah tukaq. www.factyu.blogspot.com
Hifzaili » Kenai la masz.. akmal, wat blog baru ler..
noor_akmal » hi..i'm deleting my blog..xsempat nk jaga..cedeyhnya..=(
maz-redrose » as'kum hifzaili....aku ni maz kenai g x
maz-redrose » as'kum hifzaili....aku ni maz kenai g x
oxe » joko..selamat hari raya..maaf zahir batin..tersalah-tersilap..ter'mengumpat'..ganggu masa ko tido masa zaman skolah dulu..ter'mengintai' masa ko dalam jamban dulu(hehe..aku tak buat)..apa2 lagi lah..
Hifzaili » Salam ukhwah diterima..
shatila » salam ukhwah..
Hifzaili » Insan mana pulak mintak koay teow ni? mana ada stok kot internet.. mai market la kalau nak.
buat buat baguih » keow teow 3 kilo lee...tauhu 4 ketoi...hehe...
buat buat baguih » keow teow 3 kilo lee...tauhu 4 ketoi...hehe...
oxalis » checkout my new site project>>http://baca-quran.blogspot.com/
oxalis » ko orang 'bulan' atau 'roket' atau 'keris' atau 'mata' ???
oxalis » yo...bro...aku dah insaf...
zul » hoi terima kasih kad raya terharu aku post dari penang lagi....dtg KL nanti calling larr
Hifzaili » Tak brapa ada masa la nak update..
PFN8211 » tak best pun...bile nak update ni???
byela » assalamualaikum...nice blog
ida » assalamualaikum
ismarha » suka baca ur blog ni..byk perkara yg dapat dipelajari..teruskan menulis sst yg blh dijadikan renungan key
Hifzaili » Walaikumsalam... apa khabar kwn2?
Cello » nice quote
mbc » Assalammualaikum...... salam kenal dari indoneisa....
andieana » i tngah b keje ni.
andieana » hai,i bru nak chat.
andieana » hai
sutera_kasih85 » Assalamualaikum... may Allah bLess u
emilio » take care joko!
emilio » take care joko!
ain » assalamualaikum...salam ukhuwah dariku
maltech2u » Assalamu`alaikum.... semua. Carilah penyelesaian bukan penyesalan.....
shizuka » assalamualaikum....sy br lwt lmn web awk,it's so great.cngratulation!(pompuan skli terluka selamanya akn kng.cnta bkn prstiwa tp p'hrgaan bg sorng wnita
eitazssssssssss » haiiiiiii
eitazssssssssss » hai
adneen » assalamualaikum.takziah ats pemergian ayahanda tercinta.semoga awk sentiasa tabah&diberi kekuatan mghadapi ujian ini.
adek » hai...semoga dirahmati allah kehidupan awak
wiria » salam kenal hifzaili... mata awak nih sulit baca isi homepage. font color tak pas kali dengan background... Wassalam.
Hifzaili » Thanks kepada sesiapa yg sudi jenguk blog saya ini.. thanks a lot.
rizal » sy pun baru lawat blog nih. samalah gak. boleh jadik kwn dgn korg
na » sy baru jengah laman ni...leh kwn...dgn korg seme..
na » wah...best le ayat..memang berbakat beso ni....
KAK ANNE » MENARIK ISI KANDUNGAN.. TAHNIAH...
rabitah » salam...tahniah..selalu perbaiki dari masa ke masa
scoodoo » akum'...ini salah satu blog yang elok dikongsi...tahniah
roslinda bt abu hasn » teruskan usaha untuk mencapai kejayaan.ingat Allah selalu,insyallah hidup akan bermakna
naz » assalamualaikum dik ,akak singgah sini kejap
maltech2u » Bagus usaha adik. Teruskan!!! InsyaAllah kita semua pun layak jadi usahawan >>> jutawan
Hifzaili » Insyallah saya akan cuba update jika ada masa. Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
sokai » selamat taun baru, meh le lawat umah baru sokai.. click je kat nick, anda akan rasa kelainannya.. ha ha ha
azmann » a.kum sahabat, apakabar yer
azmann » a.kum sahabat, apakabar yer
azwan » nice blog. keep it up. selalula update citer2 best yg berguna utk org ramai
sokai » salam, dah berkurun rasanya tak ke blog ni, salam ceria
haidar » anda mahukan pendapatan sampingan. hubungi kami
eza » hye joko.. =)
adneen » assalamualaikum..lama xdtg sini
noor_akmal » assalamualaikum..sajer singgah..=)
aisyah » hi!
sutera_kasih85 » salam Ramadhan n salam syawal... jgn main mercun.. kalu main mercun jgn lupe ajak skali br adill
zaidi » ok-olloh......
kebaya » assalamualikum..dik..akak nak jengok jap...
mus0132635085 » mustaffa dari pusat perubatan universiti malaya... dtg melawat... assalamualaikum
deing » huk aloh.. lama kita x bersua muka.. apakabor?
babynaufal » hai
dosz » jenis yang lee cari ka?
brad » selamat menyambut ramadan, maaf zahir batin...
rosemerah » assalmualaikum
kecik » A'kum................. salam ukhwah dari saya buat suma.
Kobiq » Anjang... sungguh syahdu petikan dari Luqman tu...
wahi » sowiii...
anjang » Dunia ini bagaikn lautan yg dlm, byk org yg sudah ditenggelamkannya. Oleh itu, jdkn taqwa kpdNya sbg bahteramu, iman sbg muatannya & tawakal sbg layarnya. Moga2 kau broleh kejayaan -Luqman al-Hakim-
ena » nak dtg uniten ek. lame dah tak jumpe joko. ^^
Hifzaili » apa plak sampai kiamat politik.. sampai masa kita stop la politik nie.
LOL » ha politik lar sampai kiamat ko joko
Insa » abg ni hensem lar boleh kenalan? ,,,,byk lar ko punhyer kenalan ....
aCehpO » Ass... Pakabar semuanya. Salam Perdamaian dari saya. Pusat Informai dan Inspirasi Rakyat Aceh (PIIRA)
Nur » a'kum..salam kunjungan..blog yg byk terisi..lawat taman nur....nurtaman.blogdrive
wahi » lama x dgr kabar abg org sorg nie..sihat?cmne study?life?
wahi » lama x dgr kabar abg org sorg nie..sihat?cmne study?life?
Hifzaili » Kalau dah miskin mcm mana nak bagi negara maju.. merempat dinegara sendiri.. nak jadi macam Indon ker wahai tut.. mintak sedekah kat orang. macam lah PAS miskin semua...