Entry: Update on Joko Tuesday, October 28, 2008



Dalam bulan 10 ni nak kata busy tak la sangat.. Just kurang idea nak tulis.. So, just citer hal2 biasa je lah erk..

23hb hari tu aku nyer final exam.. Subject Arabic.. Utk insan yg tak penah belajar mcm aku nie agak sukar.. so, aku bedal jer.. Hopefully lulus..

18hb plak lagi best.. Bukan sekadar aku kena telir dgn boss dan jep.. Tapi hari gak aku g Lancang.. Nasir bertunang.. Wah hal aku penah jumpa Nasir tue sekali je pon.. Belasah je lah.. Ronda2 ni mmg feveret.. Boss plak asyik dok bising jer.. Co-Driver yg tak bleh diharap katanya.. Masakan tidak.. Aku tidur je sepanjang jalan.. Ahaha...

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments