Entry: Mencari Ilahi Tuesday, October 06, 2015



Assalamualaikum, Aku sendiri tidak pasti sama ada akan ada orang visit blog ni. Tapi yang pasti. Aku masih biarkan blog ini sebagai sebahagian dari sejarah-sejarah yang pernah berlaku dalam kehidupan ini. Biar orang tidak tahu. At least I have something hidden yang hati kecil aku shaja yang tahu. Aku tak kisah pun. Aku menulis blog ini kerana aku nak menulis sahaja. Aku tak mengejar traffic. Aku tak mengejar popularity. Aku cuma nak jadi aku. Aku nak jadi seceria dulu.. Ya Allah. Bring back my cheerful. Masih dengan opis ni.. hehe..

   1 comments

best term paper writing servic
July 8, 2016   09:27 PM PDT
 
Thanks for these faithful words! I have a great respect to what you are writing about. Some people need writing. They can analyze their life better using this method. And if your posts are read by others, and they wait for them - that is perfect!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments