Entry: Berhabuk dan Bersawang Sunday, April 04, 2010



Tajuk thread aku kali ni mmg bersesuaian dgn apa yang terjadi pada blog aku..
Takder idea dan takder masa nak tulis.. Kekadang bila ada masa takder idea.. bila ada idea takder masa plak. So, mencari sesuatu yang nak dicoretkan disini kena pikir 2 3 kali. Lantaklah.. bukan ada sapa nak baca blog aku pon.. aku jer layan ckp sowang2.. hehe .. Ckp sorang lagi bagus dari kutuk2 orang kan? yea betul.
Esok iaitu hari Isnin exam aku paper last. Management Information System..
subjek gabungan antara IT dan Management. Yang part IT aku rasa senang jer lah. tp bab part management tu yang poning kepalo den. Aku baru baca sampai bab 7. ada lg 4 bab untuk dihabiskan.. ala.. lepas subuh bleh lagi mentelaah.
Apa aku nak story nie erk? kawan2 ada idea? takder? ala... erm.. aku pikir jap
oh ya.. dah 2 tahun aku ada kat UIA.. terasa cepat jer masa berlalu. Disebabkan masa yang terlalu cepat berlalu. Aku kekadang dan banyak lupa pada kampung halaman. Bukan aku tak mau balik kampung. Tp serabut banyak kat kampung.. balik je kampung benda2 bukan akademik yg aku kena tempuhi. Kekadang pening kepala aku. Usia baya2 ramai dah kawin. lg plak yg dah ada anak.. argh.. jeles nya..

Opss.... dah nak masuk subuh... nak g siap2 dulu lah jawabnya...
Assalamualaikum...

   1 comments

dissertation
May 23, 2012   06:46 PM PDT
 
The British singer and songwriter sold more than 200 million records and notched up dozens of hits with brothers Maurice and Barry during a career spanning more than half a century.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments