Entry: Antara cinta dan cita-cita Tuesday, March 10, 2009



Kalau sebut cinta je mesti ingat hubungan berpasangan kan? Tak lah.. Aku citer pasal cinta aku pada benda lain..
In the same meaning benda yang kita suka..
Tapi kekadang benda yang kita suka tue tidak selari dengan cita-cita dan mendatangkan masalah..
Masalah yang sering dihadapi oleh diriku ini adalah kurang tidur.. Mau nya tak cukup tidur.. Petang2 main ragbi.. Penat wo.. Kalau dah penat kenapa main? Minat wo.. So, apabila kurang tidur dan kurang rehat.. Performance dalam pembelajaran akan terjejas? Betul.. So how? Kekadang aku monolog sorang2 pon rasa mcm membazir masa.. Tapi bukan semua benda kita boleh cerita kat orang kan? So, at least tak la berat sangat kepala aku ini..

Let me see apa yang nak kena buat untuk hari ni?
1. Submit proposal Elements of Programming.. Status-aku nyer part dah siap.org lain sambung.
2. Assignment Discrete Maths .. Status-Lecturer baru upload hari ni.. Ada masa sampai 20 mac.. Group of 4 person.. So, tak bincang mende pon lagi.
3. Final submission Islamic Worldview - Due date 16 march.. aku tak taip apa lagi.. Nak sampai 100 pages...
4. Lab test Database System 1- Statusnya tadi lecturer tak datang.. so tak buat lagi.. Huhu.
Part2 last adalah pasal Wataniah dan Ragbi..
Wataniah ada Peperiksaan Kawad Kaki.. Tak hafal lagi hukuman2 kawad..
Ragbi plak ntah bila nak start KL league.. Main dah calar balar nieh..

Ok.. Weekend ni jugak la ada McLeague STEADFAST.. Ntah apa aku nak debate pon tak tahu..Takpe juga ada budak2 biro aku yang handal2..

Ok.. See ya.. Dah masuk zuhur nie.. Assalamualaikum...
Lapar.. Nak nie...

   6 comments

best price supra shoes
October 7, 2012   08:16 PM PDT
 
What a blog seen hardly like these blogs nice stuff i9n the blog thanks for the blog dude thanku very much....:),610648,http://hifzaili.blogdrive.com/archive/102.html
Michael Kors 2012
September 13, 2012   07:59 AM PDT
 
I love your blog very much, more more info, I will concern it again!,163214,http://hifzaili.blogdrive.com/archive/102.html
Belstaff jackets
July 1, 2012   03:37 PM PDT
 
So fun article is! I know more from it.,965378,http://hifzaili.blogdrive.com/archive/102.html
dissertation
May 23, 2012   07:40 PM PDT
 
The British singer and songwriter sold more than 200 million records and notched up dozens of hits with brothers Maurice and Barry during a career spanning more than half a century.
Pandora Charms Bracelet sale
May 2, 2012   10:59 AM PDT
 
I'd actually love to review these boxes on my shopping/lifestyle blog. i wonder if they'd send me a sample box to talk about?,548131,http://hifzaili.blogdrive.com/archive/102.html
nike air max pas cher
April 15, 2012   01:35 AM PDT
 
Wow. I've been reading your stuff for about a year now and this is basically the only sh*t I dont agree with. Give atleast a little credit where credit is due. Kobe got his ass kicked by this so called fluke. So what? Chill out. No one said the Rockets were the best team.,632018,http://hifzaili.blogdrive.com/archive/102.html

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments