Salam Pertemuan Buat Semua Seintim Hubungan Seerat Ukhwah Menyemai Kasih Mesra Diantara Kita Moga Mendapat Rahmat Yang Esa







Sunday, April 04, 2010
Berhabuk dan Bersawang

Tajuk thread aku kali ni mmg bersesuaian dgn apa yang terjadi pada blog aku..
Takder idea dan takder masa nak tulis.. Kekadang bila ada masa takder idea.. bila ada idea takder masa plak. So, mencari sesuatu yang nak dicoretkan disini kena pikir 2 3 kali. Lantaklah.. bukan ada sapa nak baca blog aku pon.. aku jer layan ckp sowang2.. hehe .. Ckp sorang lagi bagus dari kutuk2 orang kan? yea betul.
Esok iaitu hari Isnin exam aku paper last. Management Information System..
subjek gabungan antara IT dan Management. Yang part IT aku rasa senang jer lah. tp bab part management tu yang poning kepalo den. Aku baru baca sampai bab 7. ada lg 4 bab untuk dihabiskan.. ala.. lepas subuh bleh lagi mentelaah.
Apa aku nak story nie erk? kawan2 ada idea? takder? ala... erm.. aku pikir jap
oh ya.. dah 2 tahun aku ada kat UIA.. terasa cepat jer masa berlalu. Disebabkan masa yang terlalu cepat berlalu. Aku kekadang dan banyak lupa pada kampung halaman. Bukan aku tak mau balik kampung. Tp serabut banyak kat kampung.. balik je kampung benda2 bukan akademik yg aku kena tempuhi. Kekadang pening kepala aku. Usia baya2 ramai dah kawin. lg plak yg dah ada anak.. argh.. jeles nya..

Opss.... dah nak masuk subuh... nak g siap2 dulu lah jawabnya...
Assalamualaikum...

Posted at 05:45 am by hifzaili

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry
   

<< April 2010 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Muhammad Hifzaili
Muhammad Hifzaili
Create Your Badge
Link Cyber Komuniti

VirtualFriends
Friendster
Facebook
Hotmail
Ukhwah.com

Blogger..

Ena
Salman
Dayana
Irfan Khairi
Afdlin Shauki
Hans Isaac
Ako Mustafa
Patrick Teoh

Pengajian Dan Pembelajaran

IIUM
Cosmopoint
Universiti Tenaga Nasional
Penang Free School

Perniagaan
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
Creative Network International
Exabytes - Your Excellent Hosting Partner!

Politik

Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu
Parti KeADILan Rakyat Malaysia
Parti Islam Se Malaysia
Parti Tindakan Demokratik
Lim Kit Siang
Parti Sosialis Malaysia

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source


My Websites

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Hit Counter
Netflixs

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed