Salam Pertemuan Buat Semua Seintim Hubungan Seerat Ukhwah Menyemai Kasih Mesra Diantara Kita Moga Mendapat Rahmat Yang Esa







Tuesday, March 10, 2009
Antara cinta dan cita-cita

Kalau sebut cinta je mesti ingat hubungan berpasangan kan? Tak lah.. Aku citer pasal cinta aku pada benda lain..
In the same meaning benda yang kita suka..
Tapi kekadang benda yang kita suka tue tidak selari dengan cita-cita dan mendatangkan masalah..
Masalah yang sering dihadapi oleh diriku ini adalah kurang tidur.. Mau nya tak cukup tidur.. Petang2 main ragbi.. Penat wo.. Kalau dah penat kenapa main? Minat wo.. So, apabila kurang tidur dan kurang rehat.. Performance dalam pembelajaran akan terjejas? Betul.. So how? Kekadang aku monolog sorang2 pon rasa mcm membazir masa.. Tapi bukan semua benda kita boleh cerita kat orang kan? So, at least tak la berat sangat kepala aku ini..

Let me see apa yang nak kena buat untuk hari ni?
1. Submit proposal Elements of Programming.. Status-aku nyer part dah siap.org lain sambung.
2. Assignment Discrete Maths .. Status-Lecturer baru upload hari ni.. Ada masa sampai 20 mac.. Group of 4 person.. So, tak bincang mende pon lagi.
3. Final submission Islamic Worldview - Due date 16 march.. aku tak taip apa lagi.. Nak sampai 100 pages...
4. Lab test Database System 1- Statusnya tadi lecturer tak datang.. so tak buat lagi.. Huhu.
Part2 last adalah pasal Wataniah dan Ragbi..
Wataniah ada Peperiksaan Kawad Kaki.. Tak hafal lagi hukuman2 kawad..
Ragbi plak ntah bila nak start KL league.. Main dah calar balar nieh..

Ok.. Weekend ni jugak la ada McLeague STEADFAST.. Ntah apa aku nak debate pon tak tahu..Takpe juga ada budak2 biro aku yang handal2..

Ok.. See ya.. Dah masuk zuhur nie.. Assalamualaikum...
Lapar.. Nak nie...

Posted at 01:20 pm by hifzaili

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry
   

<< March 2009 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Muhammad Hifzaili
Muhammad Hifzaili
Create Your Badge
Link Cyber Komuniti

VirtualFriends
Friendster
Facebook
Hotmail
Ukhwah.com

Blogger..

Ena
Salman
Dayana
Irfan Khairi
Afdlin Shauki
Hans Isaac
Ako Mustafa
Patrick Teoh

Pengajian Dan Pembelajaran

IIUM
Cosmopoint
Universiti Tenaga Nasional
Penang Free School

Perniagaan
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
Creative Network International
Exabytes - Your Excellent Hosting Partner!

Politik

Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu
Parti KeADILan Rakyat Malaysia
Parti Islam Se Malaysia
Parti Tindakan Demokratik
Lim Kit Siang
Parti Sosialis Malaysia

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source


My Websites

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Hit Counter
Netflixs

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed